anchetaonline.ro

Accident cu 5 victime provocat de un șofer beat și fără permis!

de | 06.11.2022 22:19 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc, duminică seară, pe DJ 203H, în Topliceni, în județul Buzău, acolo unde cinci persoane au fost rănite iar unul dintre șoferii implicați se afla sub influența alcoolului și nu deține permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, un autoturism condus pe direcţia Buda către Râmnicu Sărat, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Topliceni, a intrat în coliziune cu o altă maşină, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un şofer de 46 de ani, din Vrancea.

În urma impactului, cinci ocupanţi din maşina şoferului din Vrancea au avut nevoie de îngrijiri medical au fost transportate la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest. În cazul bărbatului de 35 de ani, din Topliceni, acesta a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cel al şoferului din Vrancea rezultatul a fost negativ.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, a reieşit că bărbatul de 35 de ani nu deţine permis de conducere”, a informat sursa citată. Agerpres

 

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: