anchetaonline.ro

Accident grav cu 3 victime! Un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator!

de | 06.11.2022 20:56 | Știri, Național

Un accident rutier grav cu trei autoturisme implicate, a avut loc în această seară de duminică, 6 noiembrie, în municipiul Făgăraş.

Conform Digi24, evenimentul s-a soldat cu trei victime, printre care un bebeluș de un an şi trei luni şi alte două persoane. Toți se afșă în stare gravă.

Potrivit sursei citate, copilașul a fost transportat chiar de tatăl său la spital, înainte de sosirea echipajelor de pompieri, ale SMURD şi ale SAJ, deoarece era în stop cardio-respirator.

O altă victimă a accidentului, un tânăr de 23 de ani, a fost găsită încarcerată, iar un bărbat, de 53 de ani, prezenta un traumatism la coloană şi unul toracic”, potrivit Digi24.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi de echipaje medicale la Spitalul municipal din Făgăraş.

Echipajele SMURS au monitorizat la locul accidentului alţi trei bărbaţi, în vârstă de 77 de ani, 43 de ani, respectiv 40 de ani. Ace;tia au refuzat transportul la spital.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: