Accident grav cu 7 victime pe DN7!

de | 24.04.2024 23:04 | Știri, Eveniment

Un accident grav, în care sunt implicate șapte victime, s-a petrecut pe DN7!

Conform Digi24, este vorba șapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 56 de ani.

Aceștia au fost răniţi într-un eveniment rutier care a avut loc, marţi seară, la intrarea în Deva, după ce microbuzul în care se aflau a izbit un parapet care desparte sensurile de mers. Traficul pe DN 7 şi pe urcarea dinspre DN 76 pe DN 7 a fost blocat.

Şapte persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs în această seară la intrarea în municipiul Deva, pe sensul de mers dinspre Arad. Un microbuz care se deplasa dinspre Mintia spre Deva a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers”, a transmis ISU Hunedoara.

Acolo s-au deplasat pompierii militari ai Detaşamentului Deva au intervenit cu 3 autospeciale şi 2 ambulanţe SMURD, la faţa locului aflându-se alte 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Salvatorii au extras cele 7 victime, toate aflându-se în microbuzul implicat în accident”, a informat ISU Hunedoara.

Traficul pe DN 7 este blocat pe sensul de mers Arad-Deva, fiind blocată şi urcarea de pe DN 76 pe DN 7.

Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un drumar a fost spulberat de un camion pe DN6!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole