Motociclist accidentat pe A1 București-Pitești

de | 03.07.2023 22:40 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Un incident nefericit s-a petrecut în această seara pe autostrada A1 București-Pitești la kilometrul 19, pe sensul către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

O motocicletă a derapat și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit Centrului Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în urma evenimentului, motociclistul a suferit răni grave.

Echipajele de intervenție ale serviciilor de urgență s-au deplasat la fața locului pentru a oferi asistență medicală și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor. De asemenea, și poliția rutieră s-a deplasat la locul accidentului pentru a cerceta cauzele și circumstanțele exacte ale acestuia.

În urma incidentului, traficul în zonă a fost oprit pe ambele benzi de circulație.

Participanții la trafic sunt sfătuiți să evite zona și să găsească rute alternative pentru a evita întârzierile și pentru a menține siguranța rutieră.

Oamenii legii reamintesc tuturor participanților la trafic importanța respectării regulilor rutiere și a limitelor de viteză, astfel încât să se reducă riscul de producere a unor astfel de accidente nefericite.

foto descriptiv realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav în Bogați. O maşină s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1