Accident grav în Spania! Un autobuz cu muncitori români s-a răsturnat- cel puțin 2 morți

de | 18.05.2022 19:29 | Știri, După subiect, Eveniment

Un accident rutier grav a avut loc, în Spania, în cursul zilei de miercuri, pe un drum care face legătura între Pedrera și La Roda, în provincia Andaluzia. Potrivit Mediafax, un autobuz, în care se aflau mai mulți cetățeni români, s-a răsturnat, iar cel puțin doi români ar fi murit.

De asemenea, trei persoane sunt grav rănite, fiind transportate la spital, iar alte 13 au suferit răni ușoare.

În autobuz se aflau în total 20 de români, lucrători în agricultură, care mergeau cu mijlocul de transport în comun pentru a culege usturoi în Antequera (Malaga).

Potrivit România TV, la locul accidentului s-a deplasat și primarul din Pedrera, Antonio Nogales:

Este o curbă complicată, dar deși are vizibilitate, când s-a produs evenimentul erau zorii zilei, încă nu se luminase bine. Răniții erau încă sub autobuz și strigătele lor erau înfricoşătoare. Vehiculul s-a răsturnat pe toată lățimea drumului”, a transmis primarul din Pedrera, conform sursei citate.

Apelul la Serviciul de Urgență a fost dat în jurul orei 06:50, iar la locul tragediei au ajuns serviciile de sănătate, Poliția Locală, Garda Civilă și pompierii din Estepa și Osuna.

Autoritățile din Spania desfășoară cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului. Potrivit Sevilla.abc.es, în urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că șoferul autobuzului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în accident nu ar fi fost implicate și alte autovehicule.

Sursa Foto: Sevilla.abc.es

Pompierului mort i-a rămas în urmă o fată orfană! Și soția sa s-a stins din viață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole