Accident grav pe DN1: Doi șoferi au murit

de | 26.04.2022 10:00 | Știri, După subiect, Eveniment

Două persoane au murit într-un accident grav pe DN1 Brașov-Sibiu, produs luni, în a doua zi de Paște. Tragedia a avut loc în apropierea localității brașovene Ucea.

Potrivit polițiștilor, două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Șoferii celor două mașini au rămas încarcerați. Din nefericire, la sosirea echipajelor de salvatori, aceștia erau în stop cardio-respirator, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Victimele sunt o femeie de 53 de ani și un bărbat de 20 de ani.

accident-bv

Foto: sibiuindependent.ro

Medicii au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, însă, din nefericire, cei doi oameni nu au răspuns acestora.

În urma accidentului, traficul a fost blocat în totalitate.

Foto sibiuindependent.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov

Ultimele articole