Accident grav provocat de un tânăr de 23 de ani cu permisul suspendat. A intrat cu mașina în stâlp

de | 30.12.2023 19:48 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, în Sibiu. Trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un stâlp.

Potrivit news.ro, autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani care are dreptul de a conduce suspendat.

La locul accidentului au ajuns imediat o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SMURD,  dar și trei echipaje SAJ.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru cercetări.

Din primele informații, în timp ce se afla pe strada Nicolae Teclu, din Sibiu, tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat cu mașina într-un stâlp.

Din păcate, în urma impactului violent a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri, o tânără în vârstă de 19 ani, din Orlat și un sibian în vârstă de 53 de ani, toți trei fiind transportați la spital.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Teclu, stradă cu sens unic spre strada Constituţiei, în apropierea intersecţiei cu strada Săpunarilor, un bărbat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a celor doi pasageri, o tânără în vârstă de 19 ani, din Orlat şi un sibian în vârstă de 53 de ani, toţi trei fiind transportaţi la spital”, a transmis IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 53 de ani are traumatisme minore şi excoriaţii, iar fata de 19 ani are fractură de femur.

Cel mai rău a fost rănit șoferul, care a a suferit un traumatism cranian sever, fiind intubat.

sursă foto: IPJ Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Descoperire macabră într-un apartament din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu