anchetaonline.ro

Accident în Ștefănești! Copil pe o trotinetă electrică, lovit de mașină

de | 22.07.2022 12:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Ștefănești

Un accident rutier a avut loc, vineri, în Ștefănești, DN7, acolo unde un copil a fost lovit de un autoturism.

Potrivit primelor date, se pare că minorul se afla pe o trotinetă.

Conform polițiștilor, conducătorul trotinetei este un minor de 16 ani. Acesta a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

Din cercetări reiese că un șofer de 63 de ani, din Mioveni, care se deplasa pe DN7, după ce a pornit mașina și s-a pus în mișcare, din direcția Ștefănești către Pitești, a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică, condusă, în aceeași direcție, de băiatul de 16 ani, din Ștefănești.

Atât șoferul, cât și minorul au fost testați cu aparatul etilotest, reieșind că nu au consumat alcool.

Oamenii legii vor întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Și-a scris CNP-ul pe picior, de teamă că va muri și nu va putea fi identificat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: