Accident mortal în Argeș! Un tânăr a decedat

de | 26.01.2023 17:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Accident mortal în Argeș! Un tânăr a decedat

Veste tristă în ceea ce îl privește pe băiatul de 18 ani, accidentat la începutul acestei luni, în localitatea Bascov. Din nefericire, astăzi, inima băiatul a murit.

Tânărul se afla la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești, în stare critică, fiind ținut în viață doar de aparate.

Amintim că băiatul, în vârsta de 18 ani, a fost victima unui accident rutier produs, pe 6 ianuarie, pe DN7, în localitatea argeșeană Prislop, Bascov. El a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani din Morărești. Tânărul de angajase în travesarea străzii pe marcaj pietonal.

După producerea tragediei, a ajuns la spital în comă, fiind supus mai multor intervenții chirugicale. Din păcate, astăzi, băiatul s-a stins din viață.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânărul accidentat la Bascov este în stare critică! Se află în Secția ATI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: