anchetaonline.ro

Accident teribil în Olt! Un motociclist din Pitești a ajuns la spital

de | 13.06.2022 21:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un accident teribil a avut loc, duminică, pe DN 65, în Olt, Jitaru. Accidentul se putea transforma într-o adevărată tragedie, având în vedere că un bărbat a ajuns la spital, fiind grav rănit.

Impactul a fost între o motocicletă, condusă de un piteștean de 28 de ani, și un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din Scornicești.

În urma coliziunii, tânărul din Pitești a suferit multiple leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

motociclist jitaru 2 e1655046155905 - Accident teribil în Olt! Un motociclist din Pitești a ajuns la spital

Foto Olt-alert.ro

În urma evenimentului a rezultat o victimă (motociclist), în vârstă de 28 de ani, din Pitești. Pacientul a fost preluat și asistat de echipajul SMURD Scornicești și echipajul cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, conștient, politraumatizat prin accident rutier și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, potrivit olt-alert-ro.

Șoferul mașinii a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, motociclistului i-au fost recoltate mostre de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Moto Jitaru 1068x691 1 - Accident teribil în Olt! Un motociclist din Pitești a ajuns la spital

Foto: reporter24.info

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc teribilul accident. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto olt-alert-ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier cu 2 victime la Băbana, o șoferiță a intrat într-un copac!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | SMURD