anchetaonline.ro

Tentativă de omor după un conflict la lăutari în Bascov!

de | 14.06.2022 08:21 | Știri, Eveniment, Județean

Seara de sâmbătă nu s-a terminat cu bine pentru toată lumea care a ieșit la distracție, asta după ce doi clienți ai barului Duet din Bascov, s-au luat de la câteva dedicații. După conflict, aceștia s-au decis să plece acasă, însă pentru că unul dintre ei s-a simțit neîndreptățit, aceștia s-au reîntâlnit.

Cei doi bărbați s-au distrat o noapte întreagă de sâmbătă, însă o dată cu venirea dimineții, și cu alcoolul consumat, între cei doi a apărut o neînțelegere. De la doar câteva dedicații, bărbații au avut un conflict chiar în locația în care s-au distrat o noapte întreagă. Cei doi au decis să plece acasă pentru a lăsa lucrurile așa, din păcate, nu asta avea să se întâmple.

Unul dintre protagoniști, un bărbat de 36 de ani din comuna Moșoaia, a decis să încheie socotelile cu adversarul din acea dimineață printr-o invitație la el acasă. Cel de-al doilea bărbat, Vasile Romeo M. în vârstă de 50 de ani, a acceptat invitația, însă a luat cu el și un cuțit. Ajunși la fața locului, între cei doi a izbucnit un alt scandal, începând cu vorbe grele, și terminându-se cu o tentativă de omor. Gazda a fost înjunghiată de către bărbat chiar în spate. Poliția a fost sesizată, iar de asemenea, la fața locului a foct chemată și ambulanță pentru preluarea victimei.

Bărbatul a fost restat preventiv

Agresorul, Vasile Romeo M. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor. Pentru acuzaţia extrem de gravă, bărbatul a fost dus duminică, la Tribunalul Argeş cu propunerea arestării preventive. În faţa judecătorilor, inculpatul a cerut şi i-a rugat pe magistraţi să îl plaseze în arest la domiciliu, însă solicitarea i-a fost respinsă. Acestuia i-a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, până pe 11 iulie, inclusiv. Vasile Romeo M. a declarat apel la sentinţă.

Bărbatul nu va putea scăpa de acuzaţii. Dacă ar fi fost vorba de săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violențe, inculpatul putea scăpa în cazul în care victima nu ar fi depus plângere, însă pentru că i-a pus în pericol viața, acesta este acuzat de tentativă de omor. În acest caz nu contează dacă victima depune plângere.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vor fi schimbări în trafic! Atenție la polițele RCA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: