Șoferul care a provocat accidentul din Albota era BEAT!

de | 27.11.2023 23:35 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi 23:35

Apar noi informații cu privire la accidentul rutier, care a avut loc, în această seară, pe DN 65, pe raza comunei Albota, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

Potrivit primelor cercetări, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Argeș, se pare că un bărbat de 44 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe DN 65, dinspre Slatina către Pitești, în localitatea Albota, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Săpata și cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Slatina.

Mai mult, bărbatul s-a urcat beat la volanul mașinii.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 44 de ani, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”, transmite IPJ Argeș

În urma impactului, șoferul care a provocat accidentul a rămas blocat în mașină. El a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predat echipajului SAJ, care l-a transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 65, pe raza comunei Albota.

Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autoturisme și o autoutilitară,

Din păcate, în urma impactului au rezultat  trei victime, dintre care una este încarcerată.

La fața locului intervin două echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție, alături de un echipaj SAJ.

În sprijin, s-a deplasat și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, la locul accidentului  s-au deplasat și polițiștii Serviciului Rutier Argeș, pentru luarea primelor măsuri și efectuarea cercetărilor

Potrivit ISU Argeș, victima încarcerată este un bărbat, conducătorul unuia dintre autoturisme. El a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de către pompieri și predat echipajului SAJ, care îl transportă la spital.

De asemenea, la fața locului paramedicii SMURD au evaluat două persoane, care în urma monitorizării au refuzat transportul la spital.

La locul solicitării, pompierii asigură măsurile specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 19 ani din Bălilești, prins drogat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota

Ultimele articole