Inconștiența unui adolescent de 14 ani. Băut, a furat mașina părinților și a plecat la plimbare

de | 27.11.2023 23:57 | Național, Eveniment

Cursă nebună pe şosea, cu un copil de 14 ani la volan!

Un adolescent din Deveselu s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini. Mai mult decât atât, el a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Încurajat de aburii alcoolului, tânărul a furat maşina părinţilor şi a plecat cu ea la plimbare.

Potrivit digi24.ro, incidentul a avut loc sâmbătă seara. În timp ce conducea autoturismul pe strada Sergent Aldea, poliţiştii de la secţia din localitate, care desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, i-au făcut semn tânărului să oprească, însă acesta a refuzat, lansându-se într-o cursă în care și-a pus viața în pericol.

Văzând că nu respectă semnalul lor, agenții au plecat în urmărirea lui pe străzile din comună. Într-un final, el a fost prins de polițiști.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Iancu Jianu, unde autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că minorul ar fi sustras autoturismul de la domiciliul părinţilor, acesta neavând permis de conducere”, a transmis IPJ Olt.

Adolescentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Foto descriptiv G4media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferi beți și fără permis, depistați de polițiști în trafic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Deveselu

Ultimele articole