ACUM! Fetiță de 11 ani – victimă într-un accident din Prundu!

de | 21.04.2022 17:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Petrochimiștilor, zona Depou. Din primele informații, o fetiță de 11 ani a fost lovită de un autoturism.

Paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu intervin pentru a prelua victima. Fetița acuză dureri la membrele inferioare.

Din fericire, este conștientă și a fost transportată la spital.

Victima era conștientă și a fost transportată la spital pentru investigați medicale amănunțite”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Potrivit primelor cercetări, la volan se afla un șofer de 50 de ani, din Rociu, care se deplasa din direcția bld. Frații Golești spre Vama Pitești. Fetița ar fi traversat pe trecerea de pietoni venind în fugă, iar conducătorului auto i-a fost imposibil să evite accidentul. Fata a fost acroșată cu oglinda.

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au verificat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Potrivit medicilor, fetița accidentată nu prezintă leziuni grave. Aceasta prezintă fractură de tibie, urmând să fie internată în spital.

 

Foto: Info Trafic Pitești

A lovit un pieton și a fugit! Șoferul fără suflet – prins de polițiști!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | ISU | Pitești | SMURD