ACUM, ÎN BRADU: Accident cu 3 mașini!

de | 03.04.2022 14:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a produs în comuna argeșeană Bradu, în zona restaurantului Veneția. Potrivit primelor informații, trei mașini au fost implicate.

La locul incidentului rutier se află pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Accidentul s-a soldat cu o victimă care a fost monitorizată la fața locului. Din fericire, starea acesteia este stabilă, fiind ușor rănită. Victima a refuzat transportul la spital.

O mașină a luat foc pe A1

Un alt incident a avut loc pe autostrada București-Pitești, sensul către Pitești, la kilometrul 92. Un incendiu la un autoturism a avut loc, iar la fața locului au fost trimiși pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, nu au fost victime, iar incendiul s-a produs la nivelul compartimentului motor.

Foto descriptiv

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu