Incendiu violent în Argeș! Risc de propagare

de | 26.08.2022 17:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-o gospodărie din comuna Bârla, pe strada Pensiunii. Din primele informații, se pare că focul ar fi cuprins un fânar.

La locul solicitării au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici și Secția Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Conform pompierilor, incendiul de la fânar s-a extins la o anexă pe o suprafață de aproximativ 64 mp. De asemenea, a fost afectată și asteriala unei locuințe aflată în apropiere, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Flăcările amenințau să se extindă la întreaga costrucție, dar din fericire intervenția rapidă a pompierilor a evitat propagarea acestora.

O femeie, proprietara, a avut nevoie de îngrjiri medicale, după ce a făcut un atac de panică la vederea flăcărilor.

Un alt incendiu – izbucnit în Ștefan cel Mare

La scurt timp, pompierii au fost sesizați în legătură cu izbucnirea unui alt incendiu la o anexă, în localitatea Ștefan cel Mare.

Pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au ajuns la fața locului pentru a stinge focul.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident provocat de o șoferiță din Mioveni! A băut bine, iar apoi s-a urcat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | ISU | Rociu | SMURD

Ultimele articole