(VIDEO) Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș, a fost găsit

de | 05.03.2023 12:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

(VIDEO) Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș, a fost găsit

Din nefericire, persoana găsită fără viață este bărbatul de 49 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost luat de viitură, în luna ianuarie.

Iulian Rădulescu a fost căutat în toată această perioadă de pompieri, polițiști și voluntari, însă de abia acum a fost găsit. Amintim că pe 20 ianurie a fost făcută sesizarea privind dispariția bărbatului în pârâul Valea Iașului.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind găsirea trupului unui bărbat, în apa barajului Zigoneni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 05 martie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în apa barajului Zigoneni, plutește trupul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, pentru extragerea trupului din apă.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată este un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș, a cărui dispariție fusese anunțată din data de 20 ianuarie a.c.

De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

După producerea incidentului tragic, foarte mulți locuitori din Curtea de Argeș au acuzat administrația publică cu privire la această situație, susținând că în locul cu pricina trebuia să fie construit un pod care să permită traversarea în siguranță a pârâului, ci nu un podeț improvizat.

Iulian Rădulescu, bărbatul care a fost luat de viitură, a solicitat de-a lungul timpului, în cadrul ședințelor de Consiliu Local, ca în zona aceea să fie construit un pod.

Citiți mai multe despre acest subiect AICI.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timă, că o persoană a fost găsită plutind la marginea barajului Zigoneni.
La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș pentru a extrage persoana.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, este vorba despre un bărbat. Acesta a fost găsit în apropierea malului și extras din apă.

Starea trupului neînsuflețit arată că decesul s-a produs de mult timp.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Criminalul de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole