IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Și-a dat foc și ca să nu ardă singur, a dat și la pădure!

de | 08.08.2022 13:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

UPDATE 14:27

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional, după ce un bărbat din satul Ciobănești și-a dat singur foc, în plină zi. Ca să nu ardă de unul singur, individul a decis să implice și cetățenii din localitate, dând foc la pădure. Incendiu a izbucnit astfel, pe o suprafața întinsă, reușind să se propage și la o altă victimă colaterală.

barbat ars - IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Și-a dat foc și ca să nu ardă singur, a dat și la pădure!

Cel în cauză este un bărbat cu vârsta de 41 de ani. Acesta  a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital.
La prima evaluare a paramedicilor, acesta prezintă arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 60٪ din suprafața corpului.
De asemenea, incendiul s‐a extins pe o suprafață de aproximativ 1000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, afectând și câțiva pomi fructiferi dintr-o livadă.

La fața locului, un echipaj SAJ a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin în vârstă de 76 de ani, care a suferit atac de panică.”, anunță ISU Argeș.

Știre inițială

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit , în urmă cu puțin timp, în comuma Babana, sat Ciobănești. În urma flăcărilor, a fost raportat un bărbat cu arsuri.
La fața loclui, intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PNL îi promite lui Marcel Ciolacu postul de prim-ministru în 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD