Acuzații grave într-un spital! Femeie legată de pat și sedată

de | 04.03.2023 17:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Acuzații grave într-un spital! Femeie legată de pat și sedată

Incident grav într-un spital din România! Rudele unei femei acuză medicii că o legat-o și sedat-o pe aceasta de pat, deși nu avea nevoie de un asemenea tratament.

S-a întâmplat în Spitalul Județean de Urgență Bacău, acolo unde bătrâna a fost internată din cauza anemiei severe. Însă, totul a luat o altă întorsătură, după ce personalul medical ar fi decis ca femeia să fie mutată la secția de Psihiatrie, acolo unde a fost sedată și legată de pat. Familia bătrânei susține că nu a fost anunțată înainte să fie făcut transferul.

De asemenea, fiica și ginerele femeii spun că femeia se simte mult mai rău față de momentul în care a ajuns la spital.

Arată ca o legumă, tremură, vorbește sub influența sedativelor care i-au fost făcute”, a declarat ginerele bătrânei, potrivit Antena 3.

Pe de altă parte, medicul care o îngrijește pe femeie susține că rudele ar fi fost anunțate, ba mai mult, una dintre acetea ar lucra în cadrul spitalului. De asemenea, doctorul spune că femeia nu ar fi fost legată, ci că ar fi fost respectată o procedură de imobilizare a mâinii, „pentru a evita smulgerea branulei”.

Avem procedura de a imobiliza mâna pacienților care trebuie să primească un plan de tratament pentru a evita smulgerea branulei.

Rudele pacientei care erau notate pe foaia de observație ca fiind desemnate să primească informații despre pacient au fost informate, pentru că aceste rude sunt sau cel puțin una dintre ele este chiar salariat a spitalului nostru”, a transmis medicul, potrivit National.ro.

Foto descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fiul de 16 ani al bărbatului ucis în cazul crimei din Pitești, care era principalul suspect, și-a recunoscut fapta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: