Acvafor – 3 milioane euro pentru extinderea canalizării din Corbi

de | 08.11.2023 09:30 | Din ediția tipărită, Economic, Importante, Rural

Acvafor Proiect SRL este firma care va executa cel mai nou proiect de infrastructură de utilităţi din comuna Corbi. Firma lui Marius Şiţaru a semnat recent contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare din Corbi, în valoare de 12,8 milioane lei (fără TVA), având singura ofertă din licitaţie, în asociere cu Proiect Infra 2005.

În satele Corbi și Jgheaburi, din comuna Corbi, există deja realizat un sistem de canalizare menajeră, noul proiect având ca obiectiv extinderea reţelei pe o lungime de peste 6,5 km în satele Corbi, Poduri, Stănești, Corbșori și Poienărei. În cadrul investiţiei vor fi realizate, de asemenea, 11 staţii de pompare, 4 km conducte de refulare şi 400 de racorduri la gospodăriile aflate pe traseul conductei.

Acvafor şi Proiect Infra au la dispoziţie maximum trei luni pentru elaborarea proiectului tehnic şi a documentaţiei necesare pentru obţinerea avizelor şi a autorizaţiilor şi alte 16 luni pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor, care vor avea şi o garanţie de trei ani.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Contracte de 50 milioane lei lansate săptămâna trecută pe piaţa licitaţiilor din Argeş

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Acvafor Proiect | Corbi | Marius Şiţaru | Proiect Infra 2005