Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren și s-a electrocutat

de | 23.11.2023 15:04 | Național, Eveniment

Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital, cu arsuri pe 90% din corp, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren și s-a electrocutat.

Incidentul dramatic a avut loc în gara din Târgu Jiu miercuri seară, 22 noiembrie.

Potrivit pandurul.ro, tânărul s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon pentru a face fotografii. Totul s-a întâmplat sub privirile prietenei sale.

La fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj medical, care l-a transportat pe copil la spital. De asemenea, la locul tragediei s-au deplasat și polițiștii pentru cercetări.

Poliţiştii au identificat un adolescent de 15 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren, electrocutându-se”, transmite IPJ Gorj.

A fost dus de urgenţă la spital cu arsuri de gradul 2, 3 şi 4 pe o suprafaţă de 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta şi traumatism cu leziuni multiple din cauza căderii de la înălţime. Medicii gorjeni l-au stabilizat, ulterior l-au transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

 În jurul orei 19:00, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, un copil in vârstă de 15 ani cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta și politraumatism prin cădere de la înălțime. Era conștient când a fost adus. Din ce am aflat, s-a urcat pe un vagon și s-a electrocutat.
A fost stabilizat în UPU și transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, secția Chirurgie plastică.” a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

În urma evenimentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto descriptiv: tvsud

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții de amploare în Argeș! Acuzații de proxenetism și spălare a banilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Târgu Jiu

Ultimele articole