Adrian Miuțescu: „Vreau să fac legătura între trecut, prezent și viitor”

de | 18.06.2022 20:50 | Știri, Județean, Politic

 

Organizația județeană a partidului Forța Dreptei a fost lansată sâmbătă la Pitești, printr-o serie de evenimente la care au participat peste 250 de membri și simpatizanți.

Validat de Biroul Politic Național, președintele interimar al organizației, Emanuel Soare, a fost felicitat și încurajat să conducă destinele organizației chiar de către președintele partidului, Ludovic Orban. De asemenea, au fost alături de noul președinte și membrii Biroului Politic Județean deputatul argeșean Adrian Miuțescu și colegii parlamentari membri fondatori Violeta Alexandru, Constantin Șovăială, Antonel Tănase, Claudiu Chira, Ionel Dancă, Gabriel Plăiașu, Nicolae Giugea, președintele organizației Sector 1, Horia Grigorescu, președintele Sector 6, Ionel Pușcaș, vicepreședintele organizației Diaspora, Ioana Diaconu, președintele organizației de Tineret a partidului Forța Dreptei, Cristian Opriș și mulți alți prieteni ai organizației.

A fost organizată o întâlnire cu presa, o întâlnire cu membrii și simpatizanții, la care au participat peste 250 de argeșeni, dar și o întâlnire cu oamenii de afaceri, la care a ținut să participe și economistul Bogdan Glăvan, profesor universitar și fost consilier al premierului Ludovic Orban. De asemenea, Ludovic Orban, Emanuel Soare, Adrian Miuțescu și colegii din Forța Dreptei au stat de vorbă cu piteștenii în centrul orașului, explicându-le de ce Forța Dreptei este singurul partid de dreapta veritabil.

 

ADRIAN MIUȚESCU: “VREAU SĂ FAC LEGĂTURA ÎNTRE TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR”

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu a declarat, la conferința de presă, că propunerea lui Emanuel Soare ca lider al organizației județene a venit cu gândul la viitorul Argeșului, fiind de notorietate faptul că fostul prefect a candidat la președinția Consiliului Județean Argeș în 2020, cu rezutlate record pentru partidele de dreapta.

 

Vreau să fac legătura între trecut, prezent și viitor. Am activat 32 de ani în PNL, am făcut tot ceea ce a fost omenește posibil pentru democrație și pentru schimbarea în bine a Argeșului. Anul trecut am considerat că PNL nu mai reprezintă partidul și valorile pentru care m-am înscris în februarie 1990. De aceea, împreună cu președintele Ludovic Orban și cu ceilalți colegi am înființat partidul Forța Dreptei, care trebuie să acopere golul rămas după alinierea PNL pe partea stângă, alături de PSD. Mă gândesc la viitorul Argeșului și al partidului, motiv pentru care l-am propus ca președinte pe dl Emanuel Soare. Azi a avut loc prima ședință a noului birou politic județean Forța Dreptei Argeș”- a declarat Adrian Miuțescu.

 

 

Miuțescu

 

EMANUEL SOARE: “JUDEȚUL BRĂTIENILOR TREBUIE SĂ REVINĂ ÎN MATCA LIBERALĂ”

Emanuel Soare a condus, alături, de președintele Ludovic Orban, prima ședință a Biorului Politic Județean interimar Forța Dreptei Argeș.

 

Sunt extrem de onorat de faptul că Biroul Național m-a investit cu această calitate, de a fi președintele interimar al organizației Forța Dreptei Argeș. Este o onoare și o provocare, sper din tot sufletul ca, în baza echipei pe care am format-o și a obiectivelor pe care le avem să reușim ca județul Brătienilor, de unde a început modernizarea României, să revină în matca sa liberală.
În aceste vremuri tulburi, în care toți vor să ajungă la guvernare cu orice preț, pentru interese personale, în această încăpere sunt unii dintre cei mai serioși oameni politic ai țării. Sunt oameni alături de care merită să pornești de la zero, să inițiezi o forță politică care are capacitatea de a schimba România. Suntem foarte mândri că aproape jumătate din membrii Biroului Politic Județean nu au mai făcut politică. Sunt oameni întreprinzători, care pot să contribuie la o schimbare în bine a județului Argeș”, a declarat Emanuel Soare.

 

 

Miuțescu

 

LUDOVIC ORBAN: “SUNT CONVINS CĂ EMANUEL SOARE, ALĂTURI DE ECHIPA SA, VA AVEA REZULTATE FOARTE BUNE”

 

Președintele Forța Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, i-a urat succes lui Emanuel Soare, pe care l-a caracterizat drept unul dintre cei mai performanți prefecți din timpul guvernării sale.

 

Forța Dreptei Argeș a fost lansată astăzi, la Pitești, sub coordonarea lui Emanuel Soare. Este unul dintre oamenii care nu de multă vreme a intrat în politică și care a confirmat, dovedindu-se printre cei mai performanți prefecți ai guvernării pe care am condus-o. Sunt încrezător în decizia luată de Emanuel Soare și sunt convins că, alături de frumoasa echipă pe care a construit-o, va avea rezultate foarte bune. Această echipă pornește la un drum anevoios, dar este un drum care, dacă va continua pașii făcuți până acum, sunt convins, va duce la rezultate neașteptate pentru foarte mulți astăzi. Totodată, l-am felicitat pe Adrian Miuțescu, cel care a făcut propunerea în privința coordonării filialei Forța Dreptei Argeș și a decis să sprijine această echipă.

Partidul nostru este ca o revoltă împotriva nedreptății, ca o revoltă împotriva unei democrații care nici până acum nu s-a desăvârșit ca o democrație occidentală, ca o democrație veritabilă, care să respecte drepturile și libertățile individuale și care să asigure egalitatea în fața legii și să garanteze că cei puternici nu pot să-și folosească puterea împotriva celor slabi”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

Miuțescu

 

Biroul Politic Județean al Forța Dreptei Argeș are următoarea componență:

 

-ANTON ALIN- AVOCAT;
-BADEA ROBERT- ANTREPRENOR;
-BĂLUȚĂ ADRIANA- ECONOMIST;
-CIOBANU MARIAN- AGENT COMERCIAL;
-CRĂCIUNEANU VIOREL- PROFESOR UNIVERSITAR/EXPERT CONTABIL ;
-DAMASCHIN ADINA- SPECIALIST RESURSE UMANE;
-DIACONESCU NICOLAE- ANTREPRENOR ;
-DINCĂ MONICA – ECONOMIST;
-DRĂGUȚ FLORIN- ANTREPRENOR;
-DUMITRESCU EMILIA- JURIST;
-MIUȚESCU GHE. ADRIAN- INGINER / DEPUTAT;
-NICOLESCU CARMEN- PROFESOR;
-PELINESCU CLAUDIU- PROCUROR PENSIONAR;
-PODAȘCĂ GIANI- ANTREPRENOR;
-RADU CLAUDIU- INGINER;
-ROȘU DANIEL- ANTREPRENOR ;
-SĂNDULESCU VALERIU- DIRECTOR COMERCIAL FIRMA DE CONSTRUCTII;
-SOARE EMANUEL-CONFERENȚIAR UNIVERSITAR;
-STANCA DORIAN- INGINER MEDIU;
-TUDOR LIVIU- OFITER PENSIONAR / ANTREPRENOR;
-ZABARI ANDREEA- INGINER.

 

Imagini video de la conferință puteți viziona mai jos.

 

(Video) Forța Dreptei s-a lansat în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Emanuel Soare | Forța Dreptei | Ludovic Orban | PNL

Ultimele articole