(Video) Forța Dreptei s-a lansat în Argeș

de | 18.06.2022 15:05 | Știri, Județean, Pitești, Politic

 

Astăzi, 18 iunie a avut loc o conferință de presă prilejuită de lansarea în Argeș a partidului Forța Dreptei.

La eveniment au participat: președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, deputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al formațiunii politice și Emanuel Soare, președinte interimar Forța Dreptei Argeș dar și alți invitați.

Conferința de presă s-a desfășurat la sediul organizației județene, din Pitești.

 

Dreptei

 

Primul politician care a luat cuvântul a fost deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședintele Partidului Forța Dreptei care a vorbit despre obiectivele partidului.

Adrian Miuțescu la prezentat de asemenea pe Emanuel Soare care este nominalizat pentru funcția de președinte al filialei Argeș. Fostul prefect al județului Argeș a precizat faptul că este onorat de faptul că a fost nominalizat la această funcție.

Fostul premier Ludovic Orban a mulțumit în discursul său tuturor participanților la eveniment și a vorbit despre obiectivele noului partid.

 

Mai jos puteți viziona discursurile susținute de participanți.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Emanuel Soare | Forța Dreptei | Ludovic Orban