(VIDEO) Emanuel Soare: „Partidul Forța Dreptei se lansează sâmbătă și în Argeș”

de | 15.06.2022 12:48 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

Eveniment de amploare, sâmbătă, în județul Argeș. Partidul Forța Dreptei se lansează și în Argeș, iar în cadrul evenimentului va participa fostul premier Ludovic Orban, alături de alți parlamentari, membri fondatori ai formațiunii politice. Anunțul a fost făcut de Emanuel Soare, conferențiar universitar doctor și fost prefect al județului, în cadrul unei emisiuni televizate.

Emanuel Soare va ocupa funcția de președinte interimar al organizației județene a partidului. Acesta a anunțat că, împreună cu deputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului, a participat marți la ședința Biroului Național Forța Dreptei, unde a fost validată componența Biroului Politic Județean interimar.

Sâmbătă va fi practic o recunoaștere oficială a înființării partidului Forța Dreptei în Argeș. Componența Biroului Politic Județean a fost deja validată în ședința de ieri a Biroului Național a partidului Forța Dreptei, la care am participat împreună cu domnul deputat Adrian Miuțescu. Sâmbătă vom prezenta Biroul Județean, vom avea o întâlnire scurtă cu conducerea de la nivel național și vom organiza o conferință de presă la sediul partidului. Apoi, cel mai important eveniment va avea loc în sala mare a unui hotel din centrul orașului, unde vom avea o întâlnire cu membrii și simpatizanții Forța Dreptei care au confirmat că doresc să participe. Am invitat atât membrii, cât și pe cei care doresc să afle mai multe despre acest partid, sau care doresc să poarte o discuție cu Ludovic Orban”, a declarat Emanuel Soare.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole