Inedit! Netflix caută participanți pentru un reality show inspirat de „Squid Game”

de | 15.06.2022 12:29 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Anunț de la Netflix! Compania recrutează participanți pentru un reality show inspirat de serialul „Squid Game”, potrivit BBC.

Cei care participă ar putea câștiga un premiu de 4,56 milioane de dolari. Spre deosebire de serial, viața sau moartea nu vor fi în respectivul joc, dar cei 456 de jucători din întreaga lume vor avea drept „pedeapsă” să plece de acasă cu mâna goală.

Potrivit Netflix, seria de 10 episoade, intitulată „Squid Game: The Challenge” va avea cel mai mare număr de participanți și cel mai generos premiu din istoria reality show-urilor.

În timp ce [jucătorii] se vor întrece printr-o serie de jocuri inspirate de show-ul original, plus unele noi și surprinzătoare, strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare în timp ce concurenții sunt eliminați”, au anunțat reprezentanții platformei.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă minim 21 de ani, să vorbească limba engleză și să aibă disponibilitate timp de patru săptămâni la începutul anului 2023, atunci când vor avea loc filmările.

Squid Game este cel mai popular serial Netflix, fiind urmărit de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare.

Încă o noutate la NETFLIX! Ce opțiune va introduce serviciul de streaming

De asemenea, Netflix pregătește un val de schimbări. După anunțul privind introducerea abonamentului cu reclame, dar și a taxei suplimentare pentru utilizatorii care împart contul cu persoane care nu locuiesc la același domiciliu, serviciul de streaming pregătește încă o noutate.

Este vorba despre conținutul transmis live, care ar putea fi introdus cât de curând. În prezent, angajații Netflix lucrează la o opțiune de transmisie live. Aceasta va fi folosită pentru a aduce în direct show-uri de stand-up, dar și alt tip de conținut live.

Funcția ar putea fi utilizată pentru transmiterea programelor speciale de comedie. Recent, Netflix a organizat primul festival de comedie live: Netflix Is a Joke Fest. La eveniment au participat peste 130 de comedianți, printre care Ali Wong, Bill Burr, Jerry Seinfeld sau John Mulaney.

Potrivit Deadline, citat de Playtech, la sfârșitul lunii mai și în luna iunie, emisiunile înregistrate la evenimentul menționat vor fi difuzate, iar funcția live ar putea da utilizatorilor posibilitatea de a urmări emisiunile în timp ce se desfășoară.

Netflix este un serviciu de streaming care se adresează acelor utilizatori ce doresc să vizioneze seriale și filme fără reclame prin intermediul unui dispozitiv cu acces la internet. Utilizatorii își pot face un abonament, iar în baza acestuia să beneficieze de acces la toate filmele și serialele disponibile pe Netflix.

Schimbare la Netflix! Se întâmplă mai devreme decât ne-am fi așteptat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: