Adrian Miuțescu spune de ce a ales Forța Dreptei

de | 30.05.2022 22:07 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, unul dintre membri fondatori ai formațiunii politice Forța Dreptei, a vorbit în cadrul emisiunii „Punctul pe i”, de la Bazar Tv, despre experiența lui în politică și despre decizia de a părăsi PNL, după 31 de ani. Adrian Miuțescu spune că a ales partidul Forța Dreptei, deoarece nu a dorit să trădeze electoratul de dreapta.

Eu m-am înscris în partid în februarie 1990. Am câștigat patru mandate ca președinte pentru PNL Argeș și l-am câștigat și pe al cincilea acum un an de când a fost ultima conferință județeană. Nu credeam că voi pleca din PNL vreodată, am plecat cu greu și cu inima frântă, dar vreau să vă spun că primul semnal de alarmă când mi-am pus problema dacă pot să mai rămân în PNL a fost chiar când s-a înființat acel USL. La fel ca Ludovic Orban, eu am făcut un pas lateral. Nu am mai candidat la alegerile județene din Argeș, am lăsat pe ceilalți colegi care atunci au fost de acord să intre în acel proiect…unul care a făcut rău României.”, a declarat Adrian Miuțescu.

Unul din momentele decisive a fost după congresul PNL din 2021, atunci când Ludovic Orban a pierdut în fața lui Florin Cîțu. Adrian Miuțescu susține că acel congres a fost falsificat.

O altă problemă a mai fost acum un an, la ultimul congres al Partidului Național Liberal, care, în opinia mea a fost unul falsificat, un congres care nu a arătat voința Partidului Național Liberal și care mi-a creat senzația că nu mai aveam loc în acel partid. Un alt moment în care am avut mari îndoieli a fost fuziunea pe care am făcut-o cu PD, sper să nu supăr colegii care au acceptat să vină atunci la acea fuziune, dar eu nu am rezonat deloc cu ce s-a întâmplat atunci” , a adăugat deputatul Forța Dreptei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu: „Soluţia nu este introducerea de noi taxe şi creșterea impozitelor, ci îmbunătățirea colectării”.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei | PNL | PNL Argeș