Ziua accidentelor în Argeș! Încă doi șoferi printre ghinioniști!

de | 30.05.2022 21:20 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Încă un accident rutier în Argeș! De aceasta dată, evenimentul rutier a avut loc în Pitești.

Din primele informații, evenimentul s-a produs în sensul giratoriu de la vamă. În incident sunt implicate două autoturisme.

Accidentul a avut loc între un camion și un autoturism, rezultându-se fără victime. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie cu un echipaj SMURD, precizează ISU Argeș.
Amintim că astăzi au avut loc foarte multe accidente rutiere pe drumurile din județul Argeș, două dintre acestea fiind grave. Din păcate, unul dintre ele s-a soldat cu moartea unei femei.

Azi dimineață, în jurul orei 4:50, a avut loc un accident pe drumul dintre Pitești și Vâlcea, care a rezultat decesul unei femei. Pompierii din județul nostru au fost solicitați să intervină după impactul autoturismului cu un TIR.

Tot în decursul zilei de astăzi, 30 mai, trei stâlpi de susținere s-au prăbușit pe carosabil în comuna Merișani . Din fericire, incidentul nu a soldat cu nici o victimă. ISU s-au deplasat în această direcție pentru a degaja aceste obstacole.

Chiar în Lerești, zona Muscel, a fost raportat un accident auto în care au fost implicate o autobasculantă, o autoutilitară care stîtea pe loc și un stâlp care a dus la producerea evenimentul rutier cu pricina.

 

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal în Argeș, la prima oră! Două victime într-o mașină contorsionată!

pieton smurd

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Merișani | Pitești