anchetaonline.ro

Adrian Miuțescu: „Studenţii sunt raţiunea de a fi a oricărei universităţi!”

de | 03.10.2022 14:15 | Știri, Județean, Pitești, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an universitar, în Pitești. Deputatul argeșean le-a urat succes în activitate cadrelor didactice, dar și studenților, prezenți în număr mare la eveniment.

 

Miuțescu studenti

 

Am participat cu plăcere la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 în Pitești, în inima cetății, la invitația rectorului Universității din Pitești, domnul Dumitru Chirleșan și a președintelui Senatului Universității, doamna Mihaela Diaconu.

 

Studenţii sunt raţiunea de a fi a oricărei universităţi, iar menirea acestei instituții este de a forma specialişti buni, personalităţi armonioase şi oameni liberi. Deschiderea anului universitar îmi oferă prilejul de a-i felicita atât pe studenți, cât și pe absolvenți, pentru rezultatele obţinute în procesul de educaţie și cercetare.

Le doresc atât cadrelor didactice, cât și studenților, un an universitar bogat în realizări, susţinute de muncă şi responsabilitate. Mult succes!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

 

Miuțescu studenti

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dumitru Chirleșan