Adrian Sandu, președinte PMP „Poți să le arăți oamenilor că implicarea politică este o normalitate”

de | 15.02.2024 10:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Adrian Sandu este deja unul dintre cele mai respectate nume din mediul public argeșean din postura de secretar general al Asociației Constructorilor de Automobile din România, organism ce reprezintă cu succes interesele industriei auto. O industrie care, practic, ține pe umerii săi mare parte din PIB-ul României. În 2023, Adrian Sandu a acceptat o nouă provocare, aceea de a se implica la nivel de reprezentativitate în politică. Este președinte al PMP Argeș și unul dintre cei care promovează ideea unei drepte unite.

Interesant este că, în tinerețea sa, Adrian Sandu avea alte gânduri de viitor, total diferite de traseul profesional pe care și l-a construit, ulterior, cu tenacitate în viață. Ar fi vrut să devină arhitect.

Visam să mă fac arhitect, constructor, să desenez și să construiesc poduri și căi ferate. Planurile se schimbă însă în funcție de diverse evenimente, de evoluții ale societății, ale economiei etc. De unele planuri m-am ținut. Am continuat și continui să învăț în fiecare zi. Lucrez și construiesc relații între companii și, implicit, între oameni. De asemenea, indiferent de greutăți, dezamăgiri, supărări, nu am renunțat la viitor. Am continuat să îmi văd de drumul pe care l-am ales, cu speranța și cu dorința ca mâine să fie mai bine.”, ne-a mărturisit Adrian Sandu.

Chiar dacă acum face altceva decât o carieră în arhitectură, drumul pe care l-a dus viața i se potrivește pentru că are reale calități de a aduna oamenii în jurul unui proiect, de a-i sprijini și a-i motiva. Nu vrea să vorbească prea mult despre calitățile personale și profesionale, preferând să-i lase pe alții să le analizeze.

Nu îmi place să mă autocaracterizez, prefer întotdeauna pe altii să o facă, nu la prima vedere, ci după o perioadă în care am lucrat/colaborat astfel încât să aibă o imagine aproape completă asupra mea. Dacă oamenii te apreciază și dacă văd că pot avea încredere în tine și în ceea ce faci, te urmează. Dacă oamenii observă că aspectul financiar nu este principalul tău obiectiv și că dorința ta este să sprijini, să ajuți, să faci bine, pentru toți cei din jur, pentru companie, pentru comunitate, atunci cu adevărat te apreciază. În rest, e cancan. Calitatea personală care aș putea spune că mă caracterizează este modestia. Din punct de vedere  profesional, apreciez că, atunci când vorbesc, o fac în cunoștință de cauză.”, ne-a mai declarat Adrian Sandu.

Așa cum vă spuneam în debut, 2023 a însemnat începutul unui nou proiect, unul politic care, cu siguranță, în acest an cu toate rundele posibile de alegeri, îl va capacita la maximum.

Am acceptat provocarea de a conduce Organizația PMP Argeș din dorința de a schimba modul în care se face politică. Mulți spun că nu e loc, că nu merită să faci parte din acest mediu. Eu cred că e loc, că se poate să faci lucrurile mai bine  decât cei dinaintea ta, că poți să le arăți oamenilor că implicarea politică este o normalitate și că arătând respect, poți fi la rândul tău respectat pentru ceea ce ești și ceea ce faci. Îi invit și pe ceilalți care cred că acesta este modul prin care se poate produce schimbarea în Argeș și în România să mi se alăture!”,  este invitația pe care Adrian Sandu o adresează tuturor celor care cred în valorile dreptei.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Sandu

Ultimele articole