Film în premieră, la Cinema „București” pe 17 februarie

de | 15.02.2024 10:38 | Pitești, Lifestyle

  • Cinema „București” te invită la film!

Cinematograful de artă „București” va proiecta în premieră filmul „Zile perfecte”, regizat de Wim Wenders, sâmbătă, 17 februarie 2024, de la ora 18.00.

Rolurile principale sunt jucate de: Yumi Asô, Tokio Emoto, Tomokazu Miura, Arisa Nakano și Sayuri Ishikawa.

 

afis film 17 februarie 2024

Despre ce este vorba în acest film?

Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio. În afara rutinei sale riguroase de zi cu zi, se bucură de pasiunea lui pentru muzică și literatură. Iubește copacii și uneori îi fotografiază. Însă o serie de întâmplări neașteptate vor dezvălui treptat mai multe despre trecutul său.. „Perfect Days” este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspective și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă.

Biletul la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

afis film 18 februarie 2024

Totodată la Cinematograful de artă „București” duminică, 18 februarie, de la ora 18.00,  va fi reproiectat filmul „De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin”.

Filmul este regizat de Carla Maria Teaha iar în rolurile principale îi puteți veea pe Mircea Cărtărescu, Nora Iuga, Ștefan Emanuel Ancuța și Claudia Fitcoschi.

Filmul ne-o prezintă pe Nora Iuga, care la 92 de ani, este un personaj unic: poetă, romancieră și traducătoare, suflet tânăr și avangardist, cu spirit ludic, carismă și autoironie. Povestea scriitoarei ale cărei cărţi au fost interzise de comunişti pentru „erotism morbid”, povestea unei femei care trăiește poezia.
Un documentar-portret care ne invită să descoperim natura acestui erotism, felul în care încă îi influenţează Norei scrisul şi perspective asupra vieţii… dar şi să aflăm secretul tinereţii fără bătrâneţe!

Un bilet la acest film este doar 8 lei iar studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50% iar elevii 75%.i.

 

Foto: Facebook

 


CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Concert în premieră la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole