Cazul AFIȘ PE SEMAFOR în Pitești! Poliția l-a găsit pe circarul italian! Iar noi, vă oferim programul!

de | 01.04.2022 20:55 | Știri, Eveniment, Pitești

Astăzi, una dintre cele mai aglomerate intersecții din Pitești s-a transformat, pentru un timp, într-un adevărat haos. Un afiș care anunța un spectacol de circ a fost montat chiar în fața semaforului la intersecția străzilor Calea Craiovei cu Bulevardul Frații Golești. Șoferii care treceau prin zonă au fost pe bună dreptate încurcați deoarece niciun participant la trafic nu știa dacă să treacă sau să aștepte.

Putem chiar să spunem că s-a trecut la noroc prin această intersecție mai multe ore la rând. Conform unor participanți la trafic, inclusiv poliția s-a confruntat cu această dilemă, dar un echipaj încurcat de obturarea semaforului nu a făcut altceva decât să-și încerce norocul la fel ca ceilalți șoferi, care după trecerea prin intersecția cu pricina și-au făcut cruce că au scăpat cu viață.

circ

SPEP a dezlipit afișul după bulversarea din trafic

Piteștenii au povestit pe rețelele de social media că – înainte să treacă prin intersecție – s-au asigurat de mai multe ori dacă sunt în siguranță și au catalogat incidentul ca o glumă de 1 aprilie.

Afișul de la circ a fost prezent pe semaforul intersecției mai multe ore iar traficul s-a desfășurat cu dificultăți până la apariția angajaților de la Serviciului de Exploatare a Patrimoniului care au îndepărtat afișul, iar traficul s-a reluat în condiții normale.

Chiar dacă obstrucționarea semafoarelor este considerată o contravenție și făptașul trebuie pedepsit, Poliția Locală a mers pe o soluție mai pașnică, identificând reprezentanții circului ca fiind cei care, în mod direct, s-au gândit să-și facă publicitatea stradală pe semafoare și punându-i în vedere directorului italian să oprească orice demers de acest tip, cu toate avertismenele de rigoare.

circul

Dacă-i circ, circ să fie!

Revenind la circ, dacă totuși nu ați fost nevoiți să înjurați astăzi în intersecția din centrul Piteștiului, acesta este prezent în Pitești, lângă Auchan Găvana, în perioada 08 -19 aprilie, având următorul program de spectacole:

»Luni-vineri – ora 18:00
»Sâmbata: orele 15:00 si 18:00
»Duminica: orele 11:30, 15:00 și 18:00

Circul Italiano Bonaccini promite, dincolo de programul obișnuit, un  nou spectacol aquvatic.

Biletele se poate achizitiona la caseria circului sau on line pe site-ul  www.circoitalianobonaccini.com


Mai citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

benzinarie-bataie

Scandal într-o benzinărie! Bărbat luat la bătaie de 2 argeșeni


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | Pitești

Ultimele articole