Aglomerație pe drumul spre mare! Ce rute alternative pot alege șoferii

de | 25.07.2022 14:05 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că la această oră traficul este aglomerat pe Autostrada A2 București – Constanța, în special pe sensul către litoral.

Totodată, aglomerat este și la ieșire de pe Autostrada A4 către Agigea, dar și pe DN 39 pe tronsonul Eforie Sud – Agigea (în ambele sensuri).

Polițiștii recomandă șoferilor să evite tronsoanele aglomerate și să aleagă una din rutele alternative, în funcție de direcția deplasării:

– A2 Bucureşti – Drajna – DN 21 – Călăraşi – DN 3 Călăraşi – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanţa sau A2 Bucureşti – Lehliu-Gară – DN 3 – Călăraşi – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanţa

– DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2

– DN 39 Eforie Nord – DN 39A – Agigea – Autostrada A4.

De asemenea, Centrul InfoTrafic recomandă conducătorilor auto să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculele din față, pentru a permite oprirea în condiții de siguranță și pentru a se evita producerea accidentelor rutiere. Șoferii trebuie să respecte limitele legale de viteză, să se asigure și să semnalizeze în timp util la schimnarea benzii.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nu scăpăm de caniculă! Mâine – COD PORTOCALIU în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Centrul INFOTRAFIC | Eforie