Nu scăpăm de caniculă! Mâine – COD PORTOCALIU în Argeș

de | 25.07.2022 11:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Nu scăpăm de caniculă nici în următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu și galben de caniculă pentru mai multe zone din țară. În județul Argeș, marți, 26 iulie, va fi în vigoare codul portocaliu de căldură în intensificare și disconfort termic accentuat.

Potrivit meteorologilor, cel mai cald va fi în Banat, Crișana, Oltenia și local în Muntenia și vestul Transilvaniei și al Maramureșului.

Se vor atinge temperaturi de 37- 40 de grade. Nici noaptea nu va fi mai răcoare, urmând să avem 20- 22 de grade.

De asemenea, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

cod portocaliu - Nu scăpăm de caniculă! Mâine - COD PORTOCALIU în Argeș

Foto Meteo România

Temperaturi ridicate se vor înregistra și în următoarele zile, miercuri și joi.

Avem o avertizare cod galben cât și una cod portocaliu până joi. Deși temperaturile mai scad puțin, până marți revin valorile de temperatură de 38-40 de grade în Banat, în Crișana deasemenea, în Oltenia, local în Muntenia și în zona Maramureșului. În centrul țării deasemenea în sud-est va fi cod galben, cu discomfort termic și val de cîldură însă temperaturile vor avea valori ușor peste 35 de grade, mai ferită fiind zona de nord-este a României.”, a transmis Meda Andrei, de la Administrația Națională de Meteorologie, potrivit Europa FM.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Munca la negru e încă în floare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Europa