Simona Bucura Oprescu: „Încurajez femeile să facă politică”

de | 25.07.2022 14:03 | Știri, Județean, Politic

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a postat un mesaj în mediul online în care încurajează femeile să facă politică pentru a provoca schimbările pe care le doresc în viața de zi cu zi a lor și a românilor în general.

 

Energie!

Aceasta este starea pe care mi-au transmis-o colegele social-democrate prezente la întâlnirea zonală de la Constanța!

Temele abordate au fost diverse și au vizat calitatea vieții în România în aceste vremuri tulburi, dar și perspective și soluții. Am discutat despre educație și viitor, despre necesitatea unui cadru legislativ favorabil egalității de șanse între femei și bărbați, dar și despre perspective europene și internaționale, oportunități și provocări.

Am vorbit despre administrația publică, un domeniu de implicare și de responsabilitate pentru femeile social-democrate, dar și despre bune practici în activitatea politică și administrativă a femeilor care ocupă funcții de demnitate publică.

Încurajez femeile să facă politică pentru a provoca schimbările pe care le doresc în viața de zi cu zi a lor și a românilor în general.

Cu competență și implicare fiecare colegă dăruiește din energia sa echipei PSD și României.

Împreună continuăm munca, asfel încât să schimbăm România în bine!” a precizat Simona Bucura Oprescu.

 

Simona Bucura Oprescu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Simona Bucura Oprescu: „Ne dorim o Europă care își respectă și protejează cetățenii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD