(VIDEO) Accident cu mașina poliției! Șoferul vinovat a rămas fără permis

de | 25.07.2022 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

O mașină de Poliție a fost implicată într-un accident rutier, luni, pe strada Depozitelor din Pitești. Din informațiile furnizate de către reprezentanții IPJ Argeș, este vorba de un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu.

Potrivit verificărilor, un șofer de 69 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, din direcția Podul Viilor spre Bascov, ar fi schimbat direcția în care se deplasa, dorind să vireze la stânga, cu pătrunderea pe sensul opus de deplasare. În acel moment, mașina bărbatului a intrat în colizune cu echipajul de Poliție.

Oamenii legii desfășoară cercetări.

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activitățile procedurale care se impun, privind audierea conducătorilor auto, efectuarea verificărilor specifice evenimentelor rutiere, aplicarea sancțiunii care se impune ca urmare a încălcării normelor rutiere și eliberarea documentelor specifice.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

accident masina politie - (VIDEO) Accident cu mașina poliției! Șoferul vinovat a rămas fără permis

Foto: captură Info Trafic Pitești

Șoferii erau singuri în mașini și niciunul dintre ei nu a fost rănit. Mașinile însă nu au mai putut fi mișcate, având motoarele avariate.

Autospeciala poliției a fost transportată pe o platformă direct în service. Șoferul vinovat de accident a fost amendat cu 1305 lei și i s-a reținut permisul pentru 90 de zile.

Foto: captură Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Munca la negru e încă în floare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Podul Viilor

Ultimele articole