anchetaonline.ro

Albești. Trotuar pe ambele părți ale drumului național!

de | 28.11.2022 09:07 | Știri, Administrație, Județean

Lucrările de investiții din zona centrală a comunei Albeștii de Argeș derulate în acest an se vor extinde în 2023 și 2024.

În această primăvară s-au demarat lucrările la trotuare, care vor fi continuate prin realizarea șanțurilor betonate. Mai mult, primarul Gabriel Popa a anunțat că aceste investiții în infrastructură nu se vor rezuma doar la centrul comunei Albeștii de Argeș. Domnia-sa a declarat că, în 2023 și 2024, vor fi prinși bani pentru a duce trotuarul pe ambele părți ale drumului național, de la intrarea în comună până la ieșirea spre Corbeni.

Alte lucrări care sunt prioritare pentru administrația locală le reprezintă, în continuare, proiectele de infrastructură rutieră.

Pe programul „Anghel Salignyˮ, Albeștii de Argeș figurează pe lista de finanțare cu circa 20 milioane lei alocați pentru circa 15 km de drumuri locale prevăzute pentru modernizare.

Unitatea administrativă a avut și un proiect pe alți 9 km, care nu a intrat pe „Salignyˮ, însă edilul nu își pierde speranța.

Primarul Gabriel Popa a declarat că vor depune pe alte axe care se vor deschide în 2023 și pe care nu vor ezita să le acceseze, mai ales că deja au documentația realizată.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș