Fetița de 4 ani, dată dispărută în Argeș, a fost găsită

de | 19.03.2023 18:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Din fericire, la scurt timp după ce a fost făcut anunțul privind dispariția fetiței de 4 ani și jumătate, aceasta a fost găsită.

Micuța plecase la o mătușă, dar pentru că mama acesteia nu a găsit-o acasă atunci când s-a întors de la magazin, s-a alarmat și a anunțat autoritățile.

Fetița este în siguranță.

Știre inițială

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! O fetiță de 4 ani a dispărut din curtea casei

Este alertă în județul Argeș, după ce o fetiță de 4 ani si jumătate a dispărut, duminică, 19 martie, din curtea locuinței, din localitatea Priboieni.

Cercetările sunt desfășurate de polițiștii din cadrul orașului Toploveni, , în urma sesizării referitoare la dispariția fetiței minore DINA SIMONA MARIA, de 4 ani și jumătate.

Din primele informații, se pare că micuța a dispărut din curtea locuinței, în jurul orei 17:30, în timp ce mama sa se afla la magazin.

Semnalmente: ochi căprui, păr șaten, lung, cu breton.

copil disparut 2 - Fetița de 4 ani, dată dispărută în Argeș, a fost găsită

Vestimentația la momentul plecării: colanți deschiși la culoare, cu scris sau desene, hanorac roșu cu desene negre.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: La un pas de tragedie! Copil alergat de câini maidanezi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: