Minora de 14 ani dispărută din Bascov – găsită de polițiști!

de | 06.04.2022 10:07 | Știri, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI, miercuri, 6 aprilie

Fata dispărută din Bascov a fost găsită de oamenii legii. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov, au identificat minora de 14 ani din Bascov, a cărei dispariție a fost sesizată în ziua de 3 aprilie.

În noaptea de 5 spre 6 aprilie, aceasta a fost predată reprezentanților legali.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

INFORMAȚII INIȚIALE, DUMINICĂ, 3 APRILIE

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în cursul zilei de duminică, 3 aprilie, cu privire la dispariția unei minore, în vârstă de 14 ani.

Matei Cătălina ar fi plecat volunatar de acasă, din comuna Bascov, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Fata nu a mai revenit la domiciliu, iar familia acesteia a apelat la oamenii legii.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, circa 50 kg, fața ovală, ochi căprui, păr lung.

Vestimentație la momentul plecării: nu se cunoaște.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară activități specifice pentru identificarea acesteia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită.”, transmit oamenii legii.

Persoanele care pot da informații despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, telefon 0248 607 009.

Fata de 14 ani învață la Școala Virgil Calotescu din Bascov. Asta când învață pentru că, după cum povestesc colegi de-ai ei, în perioada 2021-2022 a venit de foarte puține ori la școală.

Conform acelorași surse, avea numeroase probleme acasă, prezentând, nu de puține ori, diferite tipuri de leziuni provenite din agresiune: arsuri, julituri, unghii învinețite.  Fata le-ar fi povestit, fără să poată spune cineva dacă aceasta este și realitatea, că leziunile îi erau provocate de sora sa geamănă. Și respectiva fată a fost înmatriculată în aceeași școală, dar a părăsit-o înainte de a ajunge în clasa a VII-a.

În ceea ce o previște pe Cătălina, aceasta a fost văzută în unitatea de învățământ acum câteva săptămâni când a dispărut în timpul unei ore de religie. Fata a cerut voie la baie și profesoara, constatând că este foarte palidă, a lăsat-o să meargă. Nu s-a mai întors niciodată, nici la oră, nici la școală.

Adolescenta este descrisă ca fiind introvertită și era, în mod repetat, victima bullyingului inclusiv în mediul școlar, datorită stării financiare și problemelor pe care le prezenta.

Schimbare de situație: Sora geamănă a fetei, Andreea Matei, este elevă la Școala Virgil Calotescu, anunță reprezentanții unități de învățământ, care dezmint orice acuzație de bullying legată de situația fetei în școală. De altfel, încurcăturile legate de identitatea fetelor s-au tot perpetuat zilelel astea și au dat de furcă oamenilor legii, plecați pe tot felul de piste. Despre Cătălina, minora dispărută, nu se știe deocamdată nimic nou.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: