Mașina care a ars la Dedeman Pitești fusese lovită sâmbătă, într-un accident! I s-a dat foc!

de | 06.04.2022 10:46 | Știri, Eveniment, Pitești

O mașină a ars aproape intregral după ce a fost incendiată, în zona Dedeman Pitești.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești desfășoară în acest moment  cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o mașină a luat foc în Pitești, în zona Dedeman, în cursul acestei dimineți. Cazul este investigat sub aspectul infracțiunii de distrugere, conform articolului 253 din codul Penal.

Mașina a fost arsă în proporție de 70%

Situația stranie din jurul acestui incediu auto este aceea că, sâmbătă, 2 aprilie, respectiva mașină a fost implicată într-un accident din care s-a ales cu pagube. Automobilul, conform datelor furnizate de IPJ, era parcat când s-a produs evenimentul auto de sâmbătă și a fost lovit de alte două autoturisme aflate în mișcare.

Incidentul în sine, o tamponare în accepțiunea legii, s-a produs după ce un tânăr șofer de 20 de ani, din Ștefănești, nu s-a asigurat când a schimbat direcția de deplasare în timp ce conducea pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dinspre Centru către Bascov. A lovit altă mașină care mergea în aceeași direcție, iar – în urma coliziunii – s-a proiectat în automobilul care era parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului.

Ca urmare a impactului, autoturismul parcat a fost lovit în partea spate și mutat din poziția initială, iar – azi dimineață – a luat practic foc. Dar nu oricum, ci printr-un act voluntar al unui autor încă necunoscut.

Acestea sunt condițiile pe care Poliția le investighează la acest moment. Pentru stingerea incediului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești care au constatat că mașina a fost avariată în proporție de 70% și – mai important- că focul a fost pus în mod intenționat.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole