Alertă! O nouă avertizare hidrologică de inundații

de | 24.08.2022 17:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis miercuri o nouă avertizare hidrologică de inundații, fiind valabil un cod galben pentru râuri din 23 de județe. Avertizarea este valabilă până la ora 24:00.

Vor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție în bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Someşul Mare, Someşul Mic, Crişul Repede, Crişul Negru, Crişul Alb, Mureş, Bega, Timiş, Bârzava, Caraş, Nera, Cerna, Jiu, Olt, Argeş, Ialomiţa și Siret.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri din județele Cluj, Bihor, Alba, Hunedoara, Caraş Severin, Argeş şi Vrancea.

Foto descriptiv Hotnews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce ne așteaptă în următoarele zile: furtuni însoțite de caniculă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: