Alina Gorghiu: ”Echipa PNL Argeș este pregătită de alegerile din 2024”

de | 07.10.2023 18:31 | Județean, Politic

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, crede că PNL Argeș ”are forța să abordeze singur alegerile din 2024, nu în alianță cu un alt partid”, potrivit comunicatului transmis de liberalii argeșeni. Aceste concluzii au venit în cadrul discuțiilor avute, la Bughea de Sus, la întâlnirea lunară a primarilor liberali din Argeș cu conducerea organizației județene, în frunte cu Alina Gorghiu. Invitat special a fost prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Dan Motreanu.

Printre temele abordate s-au numărat situația politică actuală, dar și modul în care alegerile din 2024 vor influența dezvoltarea țării pe viitor. ”În deschiderea reuniunii, Alina Gorghiu a arătat că PNL Argeș este în curs de a definitiva pregătirile pentru alegerile din anul 2024. Și că, la momentul actual, crede că PNL Argeș are forța să abordeze singur alegerile din 2024, nu în alianță cu un alt partid”, se arată în comunicatul transmis de PNL Argeș.

”PNL are potențialul de a da din nou României un președinte liberal”

În plus, președinta PNL Argeș a menționat că, față de localitățile unde există deja primari PNL care sunt apreciați de cetățeni, au început să dea rezultate, în ultimele luni, și eforturile candidaților liberali din marile orașe. Argeșenii încep să vadă în PNL șansa la o viață mai bună pentru următorii ani.  Pericolul reprezentat de droguri, dar și rolul major al investițiilor în infrastructura justiției pentru ca justițiabilul să beneficieze de acest serviciu public la calitate superioară, au fost, de asemenea, teme de interes abordate de către Alina Gorghiu.

Dan Motreanu a arătat că, în momentul de față, este foarte important să fie asigurată stabilitatea țării. Dar este dificil ca liberalii să fie singurii care doresc stabilitatea, pentru că într-o astfel de situație vor fi singurii care decontează politic pentru aceasta. Acesta a menționat că asigurarea stabilității are două componente: funcționarea corectă a majorității parlamentare, dar și o stabilitate și o coerență a politicilor publice și a proiectelor care sunt implementate de partidele aflate la guvernare. ”După ce a prezentat evoluția elementelor de strategie politică și electorală în contextul alegerilor din 2024, prim-vicepreședintele PNL a arătat că profilul candidatului PNL pentru alegerile prezidențiale va fi foarte important. Pentru că PNL are potențialul de a da din nou României un președinte liberal”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Dan Motreanu a făcut referire și la tradiția liberalismului: ”Ea este extrem de puternică în Argeș, județul de unde au provenit fondatorii PNL, Brătienii. Încă de la fondarea sa, și inclusiv în prezent, identitatea politică a PNL este aceea de a sustine modernizarea României și de a promova proiectul european și pe cel al apartenenței euro-atlantice în societatea românească”.

Una dintre ideile discutate în cadrul întâlnirii a fost aceea că PNL Argeș este una dintre organizațiile județele liberale cu un mare potențial de creștere raportat la rezultatele mai modeste obținute în trecut, potrivit sursei citate.

”Împreună vom reuși în toate cele 4 rânduri de alegeri”

”Astăzi, discuții cu primarii liberali din județul Argeș, alături de Dan Motreanu, europarlamentar liberal și prim-vicepreședinte al Partidul Naţional Liberal.

Echipa PNL Argeș este pregătită de alegerile din 2024. Suntem o echipă unită și am încredere că împreună vom reuși în toate cele 4 rânduri de alegeri.

Am discutat despre stadiul proiectelor derulate prin Prgramul Anghel Saligny, despre noi idei care ar trebui concretizate în fapte pentru bunăstarea argeșenilor, despre investiții și creșterea numărului de locuri de muncă, dar și despre criteriile de integritate, obligatorii pentru fiecare funcție aleasă.

Important este că situația se poziționează pe calea cea bună! Se fac pași înainte!”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Alina Gorghiu și europarlamentarul Dan Motreanu, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole