(VIDEO) Ambulanță implicată într-un accident la Suseni! Trei persoane au ajuns la spital

de | 16.01.2024 07:37 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

În urma accidentului, care a avut loc în această dimineață, în care a fost implicată o ambulanță, trei persoane au ajuns la spital. Șoferul autospecialei, un bărbat de 60 de ani, din Pitești, precum și ceilalți doi ocupanți, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Suseni, și o femeie de 69 de ani, din Rociu.

 Ambulanța mergea către Pitești cu doi pacienți pe care trebuia să îi ducă la dializă. La un moment dat a patinat pe stradă și a ieșit în decor, răsturnându-se peste un autoturism și gardul unei locuințe.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Pitești, care conducea o autospecială medicală, circulând pe DJ 659, pe raza comunei Suseni, din direcția Negrași spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat și cu gardul și poarta de acces ale unui imobil.”, transmite IPJ Argeș

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Șoferul ambulanței și unul dintre pasageri au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția angajaților descarcerării pentru a-i scoate.
Aceștia au tăiat efectiv mașina ambulanței.
La locul evenimentului, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A fost dată și o amendă de 16.500 RON firmei care ar fi trebuit să se ocupe de starea drumului care era acoperit complet cu polei.

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc, la primele ore ale dimineții, în comuna Suseni, satul Cerșani.

Din primele informații, o ambulanță este implicată în accident. Șoferul a derapat și a ieșit cu mașina în decor. Două persoane au rămas încarcerate.

Potrivit surselor noastre, în ambulanță se aflau doi pacienți cu care mergea la dializă spre Pitești .

În accident este implicată o ambulanță ce transporta doi pacienți, care s-a răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, iar în urma incidentului două persoane au rămas blocate în interior și pompierii fac manevre pentru extragerea acestora.
Toate cele trei persoane sunt conștiente, cooperante.”, transmite ISU Argeș

Drumul este blocat, iar la fața locului sunt pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături două echipaje SAJ.

De asemenea, la locul cu pricina sunt prezenți și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești.

Din păcate, în urma evenimentului rutier trei persoane au ajuns la spital. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Cele trei victime rezultate în urma producerii evenimentului rutier au fost monitorizate și transportate la spital de către echipajele medicale.

A fost vorba despre două persoane de sex masculin și una de sex feminin. Paramedicii SMURD au evaluat victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta atac de panică.”, transmite ISU Argeș

La locul evenimentului, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Sursă foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fermierii au ajuns la o înțelegere cu ministrul Agriculturii: “Probabil vom suspenda protestele”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suseni