Analogue Festival: Trei zile, 16 artisti si diferite activitati ȋn aer liber

de | 25.08.2022 11:45 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

Mioveni, 25 august, 2022 – Prima editie a Analogue Festival se va desfasura ȋntre 2 si 4 septembrie 2022, pe Platoul Faget din Mioveni (judetul Arges), unde vor avea loc 16 concerte live, petreceri cu DJs si diverse activitati de zi.

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile si propune, pe lânga concertele deja anuntate, diferite activitati si ateliere, de la ridicari cu balonul cu aer cald, la ateliere de dans si de pictura pentru copii si adolescenti, degustari de vinuri, petreceri si multe altele. Accesul la festival se va face vineri de la ora 14:00, si sambata si duminica, de la ora 12:00, permitandu-le participantilor la eveniment sa se bucure cat mai mult de activitatile pregatite pentru ei.

 

Am urmarit in aceasta prima editie a Analogue Festival sa oferim oamenilor o experienta diferita, nu doar din punct de vedere muzical, ci si in ce priveste activitatile pe care le-am pregatit. Avem in line-up artisti de top, care au performat pe cele mai importante scene internationale, de la Glastonbury la Untold, dar avem, in egala masura, si o scena secundara dedicata tinerilor artisti, aflati la inceput de drum, precum si o serie de activitati pe teme actuale, importante, legate de mediu si sustenabilitate. Unul din lucrurile in care credem este ca noi, ca organizatori de evenimente, avem obligatia si in acelasi timp oportunitatea de a pune in discutie subiecte care conteaza. O facem intr-un limbaj artistic si intr-un cadru lejer, dar mi-ar placea sa cred ca mesajul festivalului va trece dincolo de aceste lucruri si va rezona in timp cu toti cei care participa.” a declarat Alin Calinescu, managerul festivalului Analogue.

 

Escape into music

Main stage

Line-up-ul este compus din nume mari ale scenei muzicale internationale, cum sunt Asaf Avidan, Morcheeba, Jesse Ware sau JP Cooper, alaturi de muzicieni din România, cum sunt B.U.G. Mafia, Subcarpati, Zdob si Zdub, Moonlight Breakfast, The Motans, Irina Rimes si multi altii. Concertele ȋncep vineri de la 18:00, sambata, de la 17:30 si duminica, de la 16:00.

afis analogue festival

Second stage

Cea de-a doua scena a festivalului va fi dedicata tinerilor artisti locali (debutanti, trupe, solisti, performeri, DJs amatori), din zona de muzica indie/pop/rock, hip-hop sau muzica electronica, care vor avea un spatiu dedicat in cadrul festivalului, pe un pupitru pus la dispozitie de Red Bull. Fiecare artist va avea alocat un interval de 20-30 de minute ȋn timpul zilei. Analogue Festival a lansat un Open Call pentru a selecta artisti talentati aflati la inceput de drum.

MuzicaAia stage

Partenerul media principal al festivalului, Radio ZU, prezinta la aceasta prima editie a Analogue Festival #MuzicaAia stage, powered by DJ Raz si DJ Bogdan Popoviciu. #MuzicaAia este un concept original Radio ZU care include melodii din toate genurile muzicale si pentru toate gusturile.

 

Escape into sustainability

Pentru prima data la un festival din Romania, compania La Fantana pune la dispozitia tuturor participantilor, ȋn mod gratuit, apa filtrata cu sistemul Systemath by La Fantana, o tehnologie performanta de filtrare ce imita ciclul natural al purificarii apei.

Ȋn plus, Analogue devine si mai prietenos cu mediul si anunta colaborarea cu Za Kup, care implica folosirea paharelor reutilizabile special concepute pentru evenimente, care vor putea fi refolosite la diversii vendori de bauturi din festival.

 

analogue festival

 

Escape into the air

Participantii la festival vor avea ocazia sa admire peisajul spectaculos al zonei de la ȋnaltimea balonului cu aer cald. De sus se vor putea admira zona ȋmpadurita de pe malul raului Doamnei, orasul Mioveni, satele pitoresti din jur, iar spre nord, Subcarpatii de curbura. O ridicare cu balonul dureaza aproximativ 10 minute si va fi ocazia pentru momente foto unice. Activitatea este sustinuta de Vectrum Solutions.

 

Escape into nature & arts

Mai multe ateliere interactive pentru copii si adolescenti pe teme de sustenabilitate si arta vor avea loc pe timp de zi ȋn mai multe zone ale festivalului. Printre acestea, work-shop-ul de ecoturism „Padurile si importanta lor” si un atelier de pictura ȋn care tinerii sunt ȋncurajati sa-si exprime emotiile prin imagini, cu ajutorul formelor si culorilor. De asemenea, organizatorii pregatesc si un work-shop de dans modern care urmareste sa ȋi determine pe tinerii intre 14 si 18 ani sa se conecteze cu propriile corpuri si sa descopere dansul afro-house.

 

Escape into digital

George, primul banking inteligent, Inovatie BCR a pregatit un spatiu de relaxare si creativitate, avand ȋn centru instalatia digitala George loves. Participantii vor putea surprinde momente si posta o poza/story/tik-tok sau reel cu instalatia si unul dintre tricourile George puse la bataie va putea fi al lor.

 

TogetherWeCan

Vodafone este partener de conectare la Analogue Festival. Organizatorii festivalului conteaza pe Vodafone GigaNetwork 5G si FIBRA pentru o conexiune de incredere la internet, astfel incât sa le poata oferi participantilor o experienta cât mai placuta pe toata durata evenimentului. Totodata, clientii Vodafone primesc reduceri la achizitia de abonamente la festival, dar si la produsele si serviciile partenerilor sai din programul de loialitate Vodafone Happy, disponibil in aplicatia My Vodafone. Nu in ultimul rând, pe parcursul celor trei zile de festival, Vodafone va fi prezent cu surprize pentru toti participantii.

 

Escape into fun

Una dintre cele mai vizitate zone din festival va fi, cu siguranta, zona de food & drinks, unde se regasesc food trucks pentru toate gusturile, dar si Caravana Aperol (lounge, games & fun), zona Tanqueray (Gin bar, zona de relaxare) sau zona Johnny Walker (masina cu DJ, lounge area, photo corner).
Participantii sunt invitati si la Pepsi Taste Challenge unde vor degusta doua bauturi pe baza de cola si vor lasa gustul sa decida care este mai potrivita pentru ei. Compania Beciul Domnesc va pune la dispozitia vizitatorilor o selectie a celor mai iubite vinuri din portofoliul propriu, o zona de relaxare dedicata, dar si sesiuni zilnice de degustare de vin. Evident, va fi si cea mai FUN! cafea, KAFUNE, cu retete pentru toate gusturile. Ȋn plus, pentru a capta trairile si emotiile in videoclipuri, cornerul Natisan va intâmpina participantii cu Video Booth 360°.

Noutati si informatii suplimentare despre activitatile din festival vor fi publicate in urmatoarea perioada pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

 

ANALOGUE festival

 

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care imbina natura cu muzica si care aduce in discutie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului si relatiile interumane. Prima editie se va desfasura in perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Faget din Mioveni, cu sprijinul Primariei Mioveni si al Centrului Cultural din Mioveni.
Participantii la festival vor putea alege ȋntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creatie si multe zone de relaxare si folosire a digitalului intr-un mod mai responsabil, pentru o conexiune cât mai reala intre oameni cu preocupari si valori comune.

Festivalul il are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovatie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care ofera 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar si cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori in România si 7 milioane in celelalte tari din Centru si Est, George a devenit cea mai populara platforma de digital banking din Europa si este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri si evenimente culturale din România.

Organizatori: Centrul Cultural Mioveni, Primaria Orasului Mioveni, Consiliul Local Mioveni

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovatie BCR

Parteneri media: Radio ZU, Profit.ro, News.ro, Kudika.ro, Wall-street.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, ALDESTAR, RED BULL, VODAFONE

Parteneri locali: Supernova Pitesti, Cinema Trivale, Happy Cinema

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI
Email: press@analogue.ro
Telefon: 0722 794 747

 

analogue festival

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Sănătatea la zi, cu medicul cardiolog Adrian Tase! De la virozele momentului, la pericolul expunerii la soare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Centrul Cultural Mioveni | Europa | Mioveni

Ultimele articole