Angajări la 3 spitale din Argeș! Ce posturi sunt disponibile

de | 09.02.2023 17:39 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Mioveni, Pitești

Angajări la 3 spitale din Argeș! Ce posturi sunt disponibile

Trei spitale din județul Argeș fac angajări în această perioadă, fiind scoase la concurs mai multe posturi.

Este vorba de Spitalul Județean de Urgență Pitești, Spitalul Municipal Câmpulung, dar și cel mai nou spital din județ, și anume Spitalul Orășenesc Mioveni.

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical. Dosarele de concurs pot fi depuse până la data de 17 februarie la sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, str Aleea Spitalului, nr 36, Pitești, la Serviciul RUNOS la secretarul comisiei de concurs/examen.

spitalului

Detalii privind condițiile de participare la concurs- AICI.

Spitalul Municipal Câmpulung angajează registrator medical principal, la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală. Depunerea dosarelor se va face până la data de 17 februarie, urmând ca pe 2 martie să se defășoare proba scrisă, pe 7 martie va avea loc proba practică, iar pe 10 martie va avea loc interviul.

Detalii privind acest post- AICI.

spital campulung - Angajări la 3 spitale din Argeș! Ce posturi sunt disponibile

Foto News.ro

De asemenea, Spitalul Municipal Câmpulung organizează concurs de angajare și pentru funcția de referent de specialitate I (S), la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală. Cei interesați pot depune dosarele până la data de 21 februarie. Pe 3 martie se va desfășura proba scrisă, pe 8 martie cea practică, iar la data de 13 martie va avea loc interviul.

Puteți obține detalii privind acest post- AICI.

Spitalul Orășenesc Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor de medic, medic stomatolog, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice sau din direcțiile de sănătate publica, precum și a funcțiilor de șef de secție.

spital mioveni - Angajări la 3 spitale din Argeș! Ce posturi sunt disponibile

 

Detalii privind concursurile de angajare de la Spitalul din Mioveni- AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cabinete de endocrinologie și de chirurgie plastică, printre noutățile de la Spitalul Mioveni

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole