anchetaonline.ro

Angajări la stat! Salarii de 2.000 de euro

de | 03.02.2023 14:52 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Angajări la stat! Salarii de 2.000 de euro

O mare companie de stat face angajări, în această perioadă, iar salariile ar ajunge la 2.000 de euro.

Este vorba de compania de furnizare electrică Hidroelectrica. Potrivit Adevărul, Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica a fost de acord cu solicitarea conducerii de a angaja 280 de persoane, înființându-se în acest fel noi posturi.

Dintre acestea, 180 de posturi sunt la sediul din Capitală. De asemenea, la sediul central din București vor lucra mai mulți angajați decât sunt în prezent, după ce vor fi făcute și transferuri din sucursale. Prin urmare, la sediul din Capitală ar urma să lucreze 726 de oameni față de 397 câți sunt în prezent.

Posturile propuse sunt pentru:

– departamentul de furnizare a energiei pentru clienții casnici
– șefi de servicii
– experți
– economiști
– ingineri
– juriști

Decizia de a fi create aceste posturi a fost luată după ce Hidroelectrica a anunțat că se confruntă cu un deficit major de oameni, dar și probleme cu serviciul de distribuție a energiei către populație.

Cei care doresc să vadă ce posturi sunt puse la dispoziție, dar și condițiile pentru ocuparea lor, pot intra pe site-ul Hidroelectrica (click aici).

Foto descriptiv Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Furnizorul ouălor de la McDonald’s caută zilieri pentru o fermă din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: