Se oprește apa în oraşul Ştefăneşti şi în comuna Căteasca! Află când

de | 29.04.2022 16:00 | Anunțuri, Administrație, Județean, Ștefănești

 

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în oraşul Ştefăneşti şi în comuna Căteasca, în data de 3 mai 2022, pentru execuţia de lucrări, după cum urmează:

  • oraşul Ştefăneşti, între orele 9 – 22: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de pompare Valea Mare; sunt afectaţi utilizatorii din străzile Enculeşti, Valea Popii, Liviu Rebreanu, Valea Mare, Coasta Câmpului, Morii şi cartierul Compit;
  • comuna Căteasca, între orele 9 – 23: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de pompare Căteasca; sunt afectaţi utilizatorii din satul Căteasca.

 

 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

 

Toți consumatorii afectați sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

 

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrărilor, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

 

apa canal

 

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

În ultimii ani, preocuparea pentru calitate a evoluat remarcabil acordandu-se o atentie deosebita mentinerii si ridicarii serviciilor de alimentare cu apa la cele mai inalte standarde, in scopul cresterii satisfactiei clientului (consumatorului).

Societatea Apa Canal 2000 detine licenta de operare clasa I pentru serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare, aprobata prin Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice nr. 75/25.02.2015.

Printr-o serie de eforturi sustinute ale echipei manageriale, societatea Apa Canal 2000 a devenit prima companie de apa din tara care a implementat un sistem de management integrat calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala, reusind sa raspunda astfel tuturor cerintelor standardelor internationale din domeniul sistemelor de management.

S.C. APA-CANAL 2000 S.A. se angajeaza sa sustina o cultura in care respectul pentu viata privata, protectia datelor si securitatea datelor personale sunt vazute ca norma, pastrand confidentialitatea si integritatea tuturor informatiilor pe care le detine si prelucreaza, inclusiv ale salariatiilor, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu cerintele legilor si regulamentelor relevante privind protectia datelor si a Regulamentului privind protectia generala a datelor (RGPD).

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Topoloveni