APIA. Peste 29 milioane de euro pentru 32.807 de fermieri

de | 26.02.2023 15:06 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Veștile pentru fermieri nu se lasă așteptate. În săptămâna aceasta s-a autorizat la plată suma de 29,89 milioane de euro pentru un număr de 32.807 de fermieri, potrivit celor scrise de directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, pe pagina de Facebook.

”În săptămâna aceasta am autorizat la plată suma de 29,89 milioane de euro pentru un număr de 32.807 de fermieri. Continuăm activitatea de autorizare, iar fermierii beneficiari ai fondurilor implementate de APIA vor avea banii în conturi, cu respectarea legislației în vigoare referitoare la termenele de plată.

Ne pregătim intens pentru campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2023. În acest sens am pregătit și se află postate pe site-ul APIA materialele de informare necesare fermierilor”, a scris sâmbătă, 25 februarie, directorul general al APIA pe pagina de Facebook. 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cardul de energie 2023. Tot mai mulți români și-au plătit facturile online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: APIA