Așa arată uniformele polițiștilor după o lună de utilizare: „Pantalonii s-au rupt, inscripţiile cu POLIȚIA s-au dezlipit”

de | 31.01.2023 11:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Așa arată uniformele polițiștilor după o lună de utilizare: „Pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripţiile cu POLIȚIA s-au dezlipit”

Deși nu a trecut mult timp de când noile uniformele polițiștilor au fost livrate, potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, acestea au început deja să se deterioreze.

La doar o lună de folosire, pantalonii polițiștilor s-au rupt și jachetele s-au uzat. Nici inscripțiile cu „Poliția” nu au avut o soartă mai bună, fiind deja dezlipite.

De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privinţa noii uniforme pe care Poliţia Română vrea să o achiziţioneze. De la licitaţii anulate şi până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenţii şcolilor de agenţi de poliţie au primit în 2022 noua uniformă. Colegii semnalează deja situaţii în care, la o lună de la utilizare, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripţiile cu „Poliţia” s-au dezlipit”, au scris sindicaliștii Europol într-o postare pe Facebook.

De asemenea, Europol susține că materialele uniformelor nu corespund cu cele prezentate și că ar trebui ca banii destinați noilor uniforme să fie cheltuiți „legal şi eficient”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alex Pițurcă a fost pus sub acuzare! Tatăl său, Victor Pițurcă- eliberat din arest

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole