Astăzi se decide. Beneficiarii ajutorului de încălzire vor putea plăti online

de | 31.01.2023 11:13 | După subiect, După locație, Economic, Național, Știri

Veste bună pentru berneficiarii ajutorului de încălzire: ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat că aceștia vor putea efectua plăţile şi electronic.

”Ca urmare a observaţiilor şi sugestiilor pe care le-am primit odată cu aprobarea Ordonanţei 166 a venit această solicitare ca aceste plăţi să poată fi făcute şi în platforma electronică şi sistemul informatic pe care îl avem disponibil pentru implementarea mecanismului. Practic, dacă se va aproba Ordonanţa de Urgenţă plăţile online vor putea fi făcute pentru a achita facturile la furnizorii de energie”, a declarat Marcel Boloş, citat de Agerpres, la începutul şedinţei de Guvern.

Totodată, potrivit sursei citate, va fi o aplicaţie informatică simplă care va presupune încărcarea în platformă a documentelor necesare plăţilor, respectiv cartea de identitate, cardul de energie şi factura doveditoare a datoriei faţă de furnizorul de energie.

Foto descriptiv. Sursă foto: news.bv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț privind voucherele de energie! Data la care va fi distribuită prima tranșă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Ultimele articole