anchetaonline.ro

Argeș! A violat o minoră și a șantajat-o cu videoclipuri indecente!

de | 26.10.2022 15:35 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În cursul zilei de ieri, marți 25 octombrie, un bărbat de 27 de ani din Cotmeana a fost reținut de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Organele oficiale au dispus reținerea bărbatului după ce au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, violarea vieții private și șantaj.

Din cercetări efectuate de către organele de lege, s-a stabilit că în perioada 15 decembrie 2021- martie 2022, cel în cauză ar fi obligat o minoră să întrețină relații sexuale cu el și a amenințând-o cu distribuirea unor videoclipuri în care aceasta figura în ipostaze indecente, ulterior imaginile fiind distribuite și altor persoane.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de azi, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minoră care a plecat de acasă ieri seară, a fost găsită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: